Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó családi ház Tököl

2316 Tököl

84.99 M Ft

849 900 Ft /m2

  • Lakóterület:

    100 m2

  • Szobák száma:

    5

  • Telekterület:

    550 m2

Eladó családi ház Tököl
1 / 4
  • Eladó családi ház Tököl
  • Eladó családi ház Tököl
  • Eladó családi ház Tököl
  • Eladó családi ház Tököl
Közvetítői azonosító: HZ031312-4752666
Azonosító: 619856

Paraméterek:

  • tégla épület
  • újépítésű
  • egyéb fűtési mód

Leírás:

Eladó egy minőségi, egyszintes, különálló ház Tököl kertvárosi részén, egy csendes utcában. Az ingatlan nettó 100,61 m^2-es alapterülettel rendelkezik, ideális választás azok számára, akik a nyugalom szigetén szeretnének élni, de mégis közel az iskolához és óvodához.

Ez az ingatlan nemcsak egy ház, hanem egy valódi otthon, ahol a kényelem és a nyugalom kéz a kézben jár. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, ha egy csendes, mégis jól ellátott környéken szeretne élni, ahol minden a karnyújtásnyira van. Forduljon hozzám bizalommal további információkért és tekintse meg ezt a csodálatos ingatlant!

A kényelmet tovább növeli a gépkocsibeálló és a járdák térkövezése, ami nemcsak praktikus, de esztétikai szempontból is hozzáad az otthon értékéhez. Az állami támogatás igénybe vehetősége további előnyt jelent a vásárlók számára, lehetővé téve számukra, hogy kedvezőbb feltételek mellett válthassák valóra otthonteremtési álmaikat.

Az otthon központjában egy tágas nappali található amerikai konyhával, ami tökéletes helyszínt biztosít családi és baráti összejövetelekhez. Összesen négy hálószoba biztosít elegendő privát teret minden családtag számára. A 10 kW teljesítményű hőszivattyús fűtésrendszer és a padlófűtés minden helyiségben garantálja a kellemes hőérzetet a hidegebb napokon is. Mennyezet hűtés fűtés (Nappali - konyha + szobákban!

Minden minőségi anyagok felhasználásával készül, megbízható vállalkozótól!

Várjuk jelentkezését!
Érd: Takács Dávid, tel:**/**-***-****, e-mail: ******.*****@**.**

Referencia szám: HZ031312-LP

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Takács Dávid

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]